Förra sommaren förlovade sig finaste Helena och Micke vid havet på Gotland och igår fotade jag dem i den allra vackraste lilla björkdunge ett stenkast från där de bor här i Uppsala. Många småfniss, gapskratt och magiska stunder av stillhet och närhet blev det när jag använde mig av Moment Design vid fotograferingen. Mycket av den tekniken har jag sedan länge använt mig av när jag fotar porträtt, men det är så spännande och roligt att fördjupa sig i detta sätt att tänka och se på sin omvärld, ett sätt som sträcker sig långt utanför fotografins värld tycker jag.

Nu äntligen är min nya hemsida klar – HURRA! Det känns så roligt och jag är så pepp på att fylla den med nya bilder och även föra över fler bilder från min gamla blogg och hemsida såklart. Jag hoppas att det nu kommer att vara lätt att se vad jag faktiskt gör för olika uppdrag och också att nå mig för dig som vill prata närmare om en fotografering, slå till och boka direkt eller kanske föreslå något spännande samarbete. Glad vår och varmt välkommen hit!

En av de färgstarkaste deltagarna i förra årets Hela Sverige Bakar var helt klart Linda Gidlund! Nu kom hon tyvärr inte hela vägen i tävlingen, men fortsätter tack och lov att sprida sin bakglädje. Nu på lördag ha du chansen att smaka hennes supergoda mini yorkeshire puddings på Boman&Wiberg kl 12-16. Jag fick provsmaka härom veckan och kan intyga att de är lika goda som snygga!

Taggar