Lisbet Spörndly

Får vi flytta in?

Redan första gången jag klev innanför dörren hemma hos den här underbara familjen kände jag ett stort WOW! Deras färgstarka hem bara utstrålar värme och kärlek och gör att det är lätt att känna sig hemmastadd och kanske till och med få för sig att fråga om man får flytta in. Fast jag inser ju att det skulle bli lite trångt med sju personer till… ????  Bilderna jag tog då dyker nästa år upp i ett härligt hemma-hos-reportage fullt med snygga och personliga inredningsdetaljer. Och med fina familjen som ni får en glimt av här. Hannah var höggravid första gången vi sågs och det var jätteroligt att sen komma tillbaka och fota dem alla fem!

Fler inlägg

porträtt

Berenike

Har du någon favoritmusik?  Det frågar jag ofta innan en fotografering här i studion. För musik är ett himla fint sätt att komma i stämning. …

Läs mer »