fbpx

Om fotograf Lisbet Spörndly

Jag heter Lisbet Spörndly och är världens ofarligaste fotograf! Jag älskar färger, människor, glitter och naturligt ljus - gärna i kombination. Jag är full av idéer och vill få alla som kommer till mig att trivas framför kameran.

Som fotograf tar jag alla möjliga bilder - porträtt, fotokonst, inredning, härliga familjer. Låter det spretigt? Inte alls! Alla mina projekt är lika ljuvliga och smittar energi till varandra. 

Min dagsljusstudio ligger några minuters promenad från Uppsala Resecenter och kommer du med bil kan du parkera precis utanför dörren. Hit är du varmt välkommen själv eller med familjen, som företagare med dina kollegor och såklart med din bästa vän. Eller så ses vi hos dig eller utomhus på någon plats du tycker om.

Mer om mig? Jag är fembarnsmamma, älskar kaffe och goda bakverk, går gärna på teater och konserter och har ärvt mitt efternamn av min schweiziske morfar som var konditor.

Jag är också stolt mästare i fotografyrket, certifierad normingenjör och medlem i Sveriges Fotografers Förbund (SFF).

Ännu mer om mig finns att läsa här.