Lisbet Spörndly

Studentfotografering i det gröna

När jag skulle ta studenten var jag hos en studiofotograf och när jag tittar på bilderna idag så minns jag precis hur illa till mods jag kände mig där och då. Allt var stelt och konstlat och jag kände mig obekväm.

Och så ska det SÅKLART inte vara! En studentfotografering, precis som vilken annan fotografering, ska kännas rolig och avslappad och kan tas på så många sätt i så många olika miljöer. Det viktiga är att det blir som du vill! Marwin ville ta sina studentbilder i vackra Fjällnora och det blev en hel massa härliga bilder på honom själv och med syskon och familj.

Fler inlägg

porträtt

Berenike

Har du någon favoritmusik?  Det frågar jag ofta innan en fotografering här i studion. För musik är ett himla fint sätt att komma i stämning. …

Läs mer »