Lisbet Spörndly

Vad kostar en fotografering?

 

Det beror på vilken typ av fotografering och vilka bilder du är intresserad av. Och för dig som företagare i vilken omfattning bilderna ska användas. 

Porträtt och barn & familj

Grundpriset för en porträttfotografering vardagar är 1500 kr och helger 2000 kr. I kostnaden ingår en konsultation via telefon eller mejl innan vi ses, 1 timmes fotografering och efter det tillgång till ett webbgalleri med urvalsbilder. Du kan då välja att köpa till digitala filer eller förstoringar på matt fotopapper. Det är givetvis inget krav på minsta köp, du beställer bara de bilder du vill ha.

Bröllop

Hur och var ska just ni gifta er? Oavsett om ert bröllop är litet eller stort så ska det såklart förevigas på bästa sätt. Jag har inga färdiga bröllopspaket, men när jag vet lite mer om hur ni vill ha det så återkommer jag glatt med förslag på upplägg och prisuppgifter.

Företag

Jag hjälper dig med personliga företagsporträtt i studio eller miljö och du får givetvis en offert när jag vet hur ditt behov av bilder ser ut. Om du inte riktigt vet vilken typ av bilder du vill ha eller behöver så hjälper jag dig att komma fram till det.

En bild säger mer än 1000 ord och med Lisbets kreativitet, värme och generösa inställning når man det. Bilderna överträffade mina förväntningar.

Marja Tullberg