fbpx

2018

2018 – vilket år! Så mycket roligt och så många bilder som jag ännu inte visat här. Men det kommer! Så här såg mina #bestnine2018 ut på insta:

1. Tack vare min dotter Teresia som är med i Flygvapenfrivilliga så kom vi iväg till Försvarsmaktens flygdag. Jag hade först tänkt lämna kameran hemma, men är så glad att jag tog med den. Mest imponerad blev jag av segelflyget, men även av de enorma planen som flög i formationer. Och med så snygga moln som fond!

2. I november tog jag emot mitt gesällbrev i Blå Hallen med världens bästa hejarklack i publiken!

3. I juni tog min äldsta son Benjamin studenten och det firade vi såklart med pompa och ståt! Så roligt!

4. När min kära kusin Christina är med blir det alltid härliga bilder!

5. Klart man var med och stöttade i knytblus.

6. Alltid mina favoriter!

7. Premiär för oss på Stockholm Pride! Så underbart härligt och något som jag och Cornelia definitivt kommer att göra om.

8. Så många roliga uppdrag med min kära vän och kollega Madeleine Gesar och vi startade också vårt gemensamma insta @placesbylisbetandmadeleine.

9. Plåtningar med Madeleine på Ibiza och i Danmark, men också i studion. Och ett nytt spännande samarbete med Slottsateljen som gör fantastiska handmålade backdrops.

Fler inlägg

Berenike

Har du någon favoritmusik?  Det frågar jag ofta innan en fotografering här i studion. För musik är ett himla fint sätt att komma i stämning. …

Läs mer »