Lisbet Spörndly

Besök hos Rice i Odense

Ett av mina favoritmärken när det kommer till inredningsdetaljer är sen länge danska Rice. Så mycket färg och fina mönster i alla möjliga former. Deras melaminmuggar är en riktig klassiker som man blir lika glad av till middagen hemma som på picknick-filten ute. Madeleine är precis lika förtjust i Rice som jag och för oss var det som en dröm att kliva in på deras huvudkontor i Odense för några veckor sedan. Bara en sån sak som att det står ”In color we trust” med stora bokstäver över dörren in till köket gör ju att man blir lycklig!

Vi var inbjudna av härliga Charlotte, grundaren av Rice, och vilken inspiration det var att prata med henne och sedan gå runt i alla vackra rum och deras showroom med vårens nyheter. När vi var klara tog Charlotte med oss till en fantastisk Riceteria inne i Odense. Där har man kombinerat shopping med fika och det var så mysigt att slå sig ner i de sköna fåtöljerna och prata vidare över en riktigt god juice och smörgås.

Fler inlägg

porträtt

Berenike

Har du någon favoritmusik?  Det frågar jag ofta innan en fotografering här i studion. För musik är ett himla fint sätt att komma i stämning. …

Läs mer »