Lisbet Spörndly

Lunch vid Matbygget Food truck i Nora Trädgård

Jag är så glad över att ha många härliga kusiner och en av dem är Pia Spörndly. Vi lekte så mycket ihop när vi var små, både i Trosa där hon är uppväxt och här i Uppsala på alla släktträffar hos mormor och morfar i Vreta. Även om vi inte ses så ofta nu för tiden, så är det lika roligt när det väl blir av. Som häromdagen när vi tog en tur ner till Nora trädgård i Vagnhärad för hälsa på vid hennes fantastiska Matbygget Food Truck som står där under sommaren.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök dit, både för maten och den prunkande miljön. Det kändes verkligen som att komma ner till södra Frankrike för en stund. Pia brinner sen länge för närodlade ekologiska råvaror och det är precis vad de rätter som bjuds på består av. Följ gärna @matbyggetfood på instagram för se vad som står på menyn för dagen. Vi åt de mest underbara fyllda pitabröd och friterad potatis som Love lagade till, sååå gott. 

Fler inlägg

porträtt

Berenike

Har du någon favoritmusik?  Det frågar jag ofta innan en fotografering här i studion. För musik är ett himla fint sätt att komma i stämning. …

Läs mer »